Friday, January 25, 2013

Baby demam lepas cucuk

Hai mommies out there..
Here shima wanna to share,
a few tips...with uols.

Baby demem lepas cucuk
baby demam lepas injection...

Tips..
-sapu minyak geliga kat tempat injection.
-boleh juga tampal goyok yg tampal kat kepala time demam tu..
-tuam kat tempat injection
-ada juga yg sapu vicks pd tempat injection.

Tapi yg paling penting ialah...
Standby ubat demam.

Wah...lately semua story pasal border lace..

Border lace ada byk jenis.yg mahal sure mmg cantik..ada byk pilihan kat jakel,gulatis....tapi if yg bujet kureng kat muaz kl ada jual juga.jika pandai up guna beads,border lace yg simple pon jadi kebom bom... bergantung pd kreativiti seseorang itu.kedai bunga reben jln tar pon ada jual.tapi selalu out of stock,maybe sebab harganya murah pastu cantik.ikut nasib lar...

Border lace ni byk juga jual online...korang ada facebook kan? Search je... mcm mcm ada..tinggal buat perbandingan harga dan kualiti.lagi lebar border lace tu..lagi mahal...lagi megerlip gerlip dgn beading..lagi up lar price nya.Ada jual 1 layer.. ada juga yg jual 2 layer.

So tepuk dada tanya selera masing masing.

Border lace ...add fb ni https://m.facebook.com/lacelover2?fref=nf_fr&ref=gj&__user=100001284855072

Kat situ harga ok lar..cantik juga.