Sunday, July 15, 2012

majlis kahwin azwan & ain

wedding dorang ni berlangsung time ma masih lagi dalam pantang..almost nak abis pantang juga lar.tak dpt nak tolong banyak..this event ma sponsor kek kahwin utk azwan (adik lelaki ma) sedih juga coz sebelum ni dah janji nak buatkan kek kahwin utk dier.tapi tak kesampaian coz masih dlm pantang.

dalam majlis yg sama juga ,diadakan berendoi anak lelaki ma iaitu Muhammad Wafii Aufa.tq pd adikberadik yg turut sama membantu.kpd semua ahli keluarga yg hadir...tq juga :)

jom cuci mata jap dgn view all the pic yg sempat ma upload ni...okey ;)

debaran sebelum ijab & qabul...

alhamdulillah.....

me yg masih dlm pantang..merenjis??? class dowh..

me n my lovely brother....azwan
helooo......

me & acik wanie

adik lelaki ma yg bongsu...azhar.

kek....belah perempuan..belah lelaki lupa nak snap pic..

goodies utk marhaban

me,opah,ayang,abil n mak..purple kitaorg ..hehe

atok..mohd room ...

yg dukung wafii time berendoi is my sis in law/kak ita...senyum lebar abi..

oppsss..ape lar bonda..dukung wafii tak betul..nasib mama nampak n tegur..

senyum pgantin..

:)

;)      
byk pic..tapi cukup kot..nak tgk byk kat facebook ado yea...

No comments: