Wednesday, January 18, 2012

detik itu

tik tok tik tok...
waktu tu senantiasa berjalan detik demi detik,
takut juga bila kira due date yg kian hampir....

walaupun dah pernah melaluinya 2kali sebelum ini,
nervous jugak ok...

tapi mak & suami tak pernah jemu bagi support,
al maklum kali nie preggy mmg selalu stress.....
ntah apa yg dipikirkan pun aku tak paham.

kadang2 saja bagi diri sendiri stress kot :0
mcm2 preggy mommy nie.

anyway excited tu mmg ada...
juz bercampur baur je..
takut,happy,nervous....
aiyaaa.

aku mmg kalo boleh dpt bby boy,
tapi rzki & jantina itu ditentukan Allah.
terima saja..yg penting baby itu sempurna sifatnya dan sihat.
AMIN

2 comments:

Nazayiena said...

Shima x scan lg ke?....

sHima AzMir said...

dah scan a few times kak...juz utk tgk jantina je belom lagi :) insyallah nxt week shima gi scan.tq..