Tuesday, July 26, 2011

tubares /terbalik kan jadi SERABUT

fening betol kan dgn ragam n karenah org...
akak biz dik.if u serious to order,jgn wat2 lupa bayar deposit..
takkan akak je nak paham uols kan..last minit senang je ckp
"akak lupa bnk in-confirm nk order tapi date tukar!!"
serabut lar awak....jadual keje saya mcm mana kan.
that's why u kena wat payment to SECURE ur order.
ada juga yg kata "2bulan lepas saya dah ckp nak kek kan..akak lupa ker??"
ni kes lagi sakit hati,order tak place pon thru fb/order form kat blog atau pon email....
salah akak ke dik nun??
serious buyer is not only apply kat beli brg2 online mcm baju,kasut or what so ever.....
kat CAKE/CUPCAKES n etc pon kena juga. okey....

sorry meluah rasa kat sini...
apapun have a nice day uols
~ love /shima azmir. (TAUKE KEK!!!!!!!!!!!!!!) <---- masih mood geram :(

No comments: