Sunday, July 17, 2011

hometown

kampung...kalo boleh mmg nak ikut mak hantarkan opah balik kg.tapi apakan daya..waktu terhad...terlampau sibuk sgt minggu ni.uda bagitahu cermin umh opah kena pecah.....ada yg nak masuk lar tu.biasa keje mat2 gian.aduyai.....tu yg opah mahu pulang ke kg segera.tak nak ditinggalkan umah nya lama2.al maklum org tua manalah betah nak dok lama2 even kat umah anak2 mahupun cucu2nya.tapi paling lama opah kat umah ma lar kan...tapi tak lar terkilan sgt opah balik awal coz dah belikannay baju n tudung utk dipakai raya nanti.juz kasut je tak sempat nak beli..tapi takpe..u know what her shoe size same with me...wahaha...so later pon boleh belikan kasut.then pas je kat my aunty yg mana nak balik ke kg raya nanti..opah jari n her finger nail tak tahan kena sabun  cuci pinggan....jadi gatal n bengkak.ma dah pon pergi ke farmasi belikan ubat.alhamdulilah..now dah ok.ma syg opah.....lucky opah masih sihat tubuh bdnnya.moga opah senantiasa dilindungi olehNYA.amin

No comments: