Sunday, April 3, 2011

MeatBall @IKEA...sedap :)

ari sabtu abi cuti..so jenjalan lar pas jumpa cust.Ikea tempat yg paling dekat ,so mkn melepak shopping kat situ...mmg agak tergesa juga lar..coz plan nak ke jln TAR,beli kain pasang (anak2 + mak) utk wat baju kurung.dari jln tar ke umh mak plak..trus hantar kain kat tailor.ok yg best kain kakak n adik ada extra dpt buatkan baju si kecil dina (anak adik ma-azah)dpt 2psang yea...

tapi lupa satu perkara..sabtu ada pasar malam kat situ.org ramai sgt2.menyesal..sumpah tkmo gi ari sabtu dah.(padan muka sendiri)selepas beli kain 3pasang..opps sori tak sempat snap pic,gi MUaz beli tudung(anak2 + utk mak & diri sendiri) kat situ pon ramai org :( padat..tq abi tolong que kan utk mama.

usha brooch..yea saya beli.cantik....belikan mak punya sekali.oh ya!!!ma beli henger bulat2 utk letak tudung2 ma dgn kakak.yeahhhhh...jimat ruang.RM8 je hanger tu.

bulan depan baru beli kain pasang utk ma dgn kain baju melayu utk abi.
alhamdulilah rzki murah...tq ALLAH.dpt bantu abi skit2 :) ,aritu gi tmpt supplier baking....byk tools ma beli.cake decorater mmg gila tools.sekali beli bukan 10 ringgit ,over hundred ringgit.

SEKIAN ya....layan pic yg ada nie ;)
love u all..muahhhhhh
kenapa adik wat mata mcm tu????
lapar sgt agaknya..hahhaa.
spagetti Ikea - RM3 (murah je!!!)



 yg nie ma punya 15biji---time ambik pic dah telan 2biji ok............wowooo wee...yummy.berbaloi.harga tak mahal pon...........kalo nak lagi jimat jenis yg mkn skit,order lat set kids.


 yg nie  ..mmg suka minum strawberry soft drink.pastu tak lap mulut,trus tingal misai warna merah.actually gi ikea tak jauh mana pon..ikut jln plaza phoniex, then ikut highway.dah sampai :)

 si kakak.......10biji.makannye juz 5biji..lain abi abiskan...katanya kenyang mama.aah meatball tu padat syehhhhhh.mkn skit je dah "burpppppppppp"....kenyang.
 set plate dgn cutleris yg bwarna warni...amat menarik.sempat juga beli pinggan ,mangkuk,cawan,sudu & garfu set mcm ni kat IKEA.biar dia syok mkn kat umh.....kakak layan je.
abi pon layan mkn meatball..tapi yg 10 biji je.....ma punya yg 15biji. (pastu padan muka sendiri,rupanya mkn skit dah kenyang max 10 biji...lain mkn dgn paksa.coz tak nak mbazir.nanti en,setan yg tumpang mkn) euwww

mcm2 ada...pilih je.hahhaa :) meatball my fav..sgt tamak....tapi air beli 2cup je.coz boleh refill kan.wat apa nak mbazir.ingat nak bwk mak sekali tapi mak kuar gi umh org kahwin...tkpe lar nxt time.ni pon melepak makan kat ikea setelah deLiver customer punya order..area situ.alang2 dah tghari, wajib lunch ok ;) LAPAR...



yg nie lar cupcakes tu.....sgt geram dgn barney & friends....CUTE :) all design request by customer.
cute tak????

No comments: