Monday, April 18, 2011

ikea lagi

jumaat lepas pas hantar castle cake kat customer di desa sri hartamas...lapar giler.then trus ke ikea.layan apa lagi kan..yayayya meat ball again.hahhaha....pic tak snap..sebab sgt2 penat tkde mood...uewww.ma try layan salmon ikea..ok lar.tapi fav tetap meatbal ok.abi je order nasi ayam ikea..(rasanya biasa je).ingat nak singgah umh mak...TAPI..warghhh ada satu set cupcakes yg belun setel utk hantar sebelah mlm ke area ampang.dusshhh lupakn hajat ke umah mak.terus balik kajang..abi ma nie tak boleh pergi tempat tak biasa pergikalo hantar order...mau sesat larat.dah pernah kena sekali dulu,walhal ke sri rampai tu jerk.aduyai...sumpah tkmo abi yg wat delivery except location yg biasa abi pergi....tapi abi byk support ma.tq syg ;)

tau tak kalo ma sakit bdn atau lenguh2 selau urut guna safi kunyit oil/minyak kunyit safi........uols cuba baunya..mmg menenangkan,botol kecik RM3.90  jerk.kulit lembut je.sgt syok,cuba lar...mcm baby oil.cuma bau nya sedap.


No comments: