Monday, February 28, 2011

jap..jap

nk update tapi tak bkesempatan.ni pon sblum tido punya update.
dah masuk awal bln 3.tak lama lagi cuti sekolah plak...
ada juga lar plan nk bwk ank2 mandi - manda nanti.
kemana itu tak pasti lagi...ngee :P
5hb hubby bday...tak tahu lagi nak celebrate kat mana??
huhuhu...........
nie plak nk cite ttg ank2...adik pandai baca ayat kursi..subhanallah.
sejuk pewot mama ni.kakak plak dah pandai mengira.
hilang rasa penat tgk dua putri semakin bijak dan pintar.
actually lately mmg bz, tkde masa nk rehat...
alhamdulilah...allah murahkan rzki ma dan kluarga.
AMIN.
skrg ma guna mary kay.....yeah pimples all ok.
dlm proses recover.hormon unbalance serta faktor cuaca,
buat muka kita naik mcm2 jenis dan saiz jrwat.
mmg stress dulu bila tgk cermin,,now tidak lagi.
rindu dgn opah lar...aritu opah dtg sekejap je..
tak dpt nk pelok2 :( hurmmmm...
moga opah baik2 aje di kg.sedey plak.
slalu opah dtg KL ma bwkkan gi jln2..mkn2..
opah suka western food..yea lar kg bukan ada mknan mcm tu.
mee hailam parit ada lar....
nasib opah sihat,tak lar risau bila terkenang kan opah.
rasanya skrg opah yg tgk2 kan uda yg tgh sakit.

Sunday, February 13, 2011

ampang putri

at ampang putri hospital....menjenguk my bff nad.rasanya kalo tgk pic ni..
bdn ma 2 kali bdn nad.aduyai..makin gmoks!!! bahan jd fulltime hsewife.
on thats day a little bit bz..so mmg tak sempat nk masakkan ape2 utk nad.
tapi sempat gak singgah giant buy something for her ;)
get well soon  nad :)

agree with this



Pada 15 Februari 2011 ini bersama 12 Rabiulawal 1432 hijrah,
adalah hari kelahiran (maulud) rasul junjungan kita Rasullullah s.a.w .
Kita menyambutnya :
bertujuan untuk memperingati pengorbanan dan perjuangan baginda menyebarkan islam.

Jom sama-sama Selawat dan salam ke atas junjungan kita nabi muhammad s.a.w .

Friday, February 11, 2011

kawan

MOOD - sedey.
nad syg..cepat sembuh ok.hopefully nothing serious.
ma akan slalu ada...u can share anything with me.
u know thats right.we have been friends for a several years,
i know u are strong.tiap dugaan dan ujian dari ALLAH s.w.t lalui lah dgn tenang.
DIA maha besar...tiap apa yg ditakdirkan buat kita adalah ketentuan dari NYA.
walaupun begitu..
"berat mata memandang,berat lagi bahu yg memikul.."
ma tahu tu..demi danish kuatkan semangat.


harap nad will be happy as usual..n give us a big smile.

Thursday, February 10, 2011

lambat

tu lar tgk hantu kak limah balik umh lagi....bgn kul 8.
adoi...baby lambt gi scol beb.
hahha..tgk lagi youtube smpai tgh malam.
kelam kabut hubby hantar..
lupa kunci alarm.
coz last nite ma migrain!!!
pas mandi je ,trus tido.