Tuesday, January 11, 2011

hujan

kita ni kalo Panas....bising>>>kalo Sejuk...mengeluh.tak pernah nak say TQ ALLAH FOR EVERYTHING

this week ari2 hujan.kjap berhenti kjap hujan.tak kisah lah ,lagipun kalo kuar umh bwk kete.bukan nye BOCOR bumbung kete tu pun kan!!!!hahhaa...terima je apa pun.hubby n me tiap minggu rotate ambik & hantar anak2 gi scool dan mgaji.bila hubby ade (keje shift ptg) relaks lar skit ma .if not huhhhh :P marathon beb.yg penting ukur lilit peha dan pewot nie ade gak lar kurang nye.

slalunya ma drive g ambik ank2...motor???urghh sudah lama tak bawak ok.adakah ma boleh lagi bwk motor?hikhihik(ketawa kecil) dibuatnye tergolek tak pasal plak kan!!!hubby kata bwk je kete,kalo mama nak nanti abg belikan skuter...tu dia!!!(en husben yg sgt syg kat wife dier)

but if hujan bwk je kete...senang tak basah.(al maklum ma ni sensitif kalo kena hujan>>>pening tau) walaupon parking susah skit time hujan,but kakak no worries ok.mama dtg ambik kakak...parking jauh skit tkpe.lipat je la kaki seluar tu.(becak...nanti kotor plak kan)

HUJAN ITU RAHMAT DARI ALLAH S.W.T :)

No comments: