Monday, January 10, 2011

bday kakak 10 jan

adoi..boleh terlupa.ini semua gara ajl25 tu la.but insyallah mama arrange bday party kakak this sunday.husben ku cumey tak tahu pon lagi pasal ni,nanti baru bgtahu.biasalah org lelaki bukan suka sgt hal mcm ni.hehhee..tapi dah bini suka /hubby layan je.

ingat nk wat kek coklat/barbie edible image on top + fresh cream...kalo larat ma buat blueberry cake.coz nk try new resipi yg my aunty bagi.menu simple je kot.malas nk masak yg remeh2.bukan dlm mood rajin..hukhukhuk..

si adik plak sibuk nk bagi kakak adiah.(tapi guna duit mama,coz adik tkde duit)kena lagi mama nampaknya.invitation only my family members (mak abah along ayg dan adik yg lain + jiran depan ,kiri dan kanan/si ena ketot ni balik bila agaknya??gi penang smpai ari ni blum balik, dan kwn2 kakak)

No comments: