Monday, January 10, 2011

2011 yea...

dah masuk tahun baru pon..lama gak tak update blog nie.(bz dgn biz dan melayan anak2).apapun alhamdulilah tahun demi tahun aku mjadi lebih matang..lebih SABAR >>>yea la tu.hikhikhik..thn 2011 ni si kakak masuk darjah 1 [dah besar anak saya,tak sangka masa bergerak dgn pantas] si adik plak tahun nie masuk tadika PASTI AL-INSYIRAH,last year kat tadika sri jenaris/smart readers..but utk thn ni me n hubby decide supaya dia lebih belajar islamic/bhsa arab.

en husben yg agar frust dgn bonus thn nie still COOL je.rzki itu Allah tentukan.husben yg sygkan si isteri mghadiahkan nokia x2...hehehe.tq so much abg (alah bile dpt hadiah syg mayang) ahaks.abg sgt manjakan ma,ape nak insyallah dipenuhi >>>nie tgh bodek belikan fridge yg baru.yg lama tu kecik lar susah nak simpan kek customer.aha...biz kek ok.tapi kena la limitkan order coz ma lebih berikan tumpuan pd family dan rutin harian.delivery pon juz hari sabtu & ahad.sape nk tgk blog tu >> szcutesweet.blogspot.com

No comments: