Monday, February 8, 2010

Besday Bella & Qalisha

Mula2 nk dijadikan cerita...tk plan pun nak buat besday dorang.coz mmg sbelum ni dah plan nk wat kat Cameron Highlands.but last minutes tukar plan...

Nie lah kek besday dorang.
Choc cake with pink icing..




al kisahnya..tgh dok sebuk mgemas setting tetiba bilah n qalisha dtg.ntah mcm mana kakak tertolak adik.adik pun sempat brek skit je.so tapak tgn atas kek.nak kata apa pun tak boleh..dah jadi.hahhaha.lantak la kek dorang.mak yang azah bagi idea utk letak lilin kek tu area yg kena tpak tgn adik.(boleh pakai jugak la otak ayg time emergency)

nie lah foto kek yg dah kena tapak tgn adik..coz she tooo excited!!



Ma juz ada 2 minggu utk plan bdy dorang.lokasi yg dipilih tahun ni agak berbeza..TMN KLCC nearby playground.Hubby tak kata apa ler..ikut je plan ma :)



besday girl..tgh potong kek :)



my family










pada masa yg sama we all wat suprise kat abah...suka la tu!!ahaks.senyum lebar je..abah tk tahu pun ada kek utk dia.my hubby bwk kek tu terus nyanyikan lagu bsday.

No comments: